Arduino L298P Smd Çift motor sürücü

133,60 TL + KDV
Stok Kodu
SZDSAD
Fiyat
133,60 TL + KDV
KDV Dahil Fiyat
160,32 TL
ÜCRETSİZ KARGO
1000 TL ve Üzeri Tüm Siparişlerinizde Kargo Bedava
HIZLI GÖNDERİM
15:00'a Kadar Verilen Tüm Siparişler Aynı Gün Kargoda
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
Bilgileriniz 256 Bit SSL Sertifikası ile Güvenlik Altında
TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ
Tüm Banka Kartlarına 12 Aya Kadar Varan Taksit İmkanı

 

Arduino Motor Shield; L298 motor sürücü entegresi temelli tam köprü (full-bridge) bir motor sürücüdür. İki ayrı 2A DC motor veya 1 adet 2A step motoru sürebilir. Motorların hız ve yönlerini birbirinden bağımsız olarak kontrol edebilirsiniz. Ayrıca hızlı prototipleme için kart üzerinde Arduino analog pinlerine bağlı 6 adet konektör bulunmaktadır. Kart üzerindeki buzzer kullanılarak istenilen durumlarda sinyal verilebilir.

 

Önemli Not: Sürücü üzerindeki motor klemensi ile arduino Usb soketinin kısa devre yapmaması için ürün içerisinde yollanan stackable header'lar sürücü kartına takılmalıdır. Bu şekilde sürücü kartı yükseltilerek kısa devre engellenmiş olacaktır.

 

 

Teknik Özellikler:

 

Çalışma Voltajı 5V-12V
Motor Kontrolcüsü L298P, 2 DC motor veya 1 step motor sürer
Maks. Akım 2A kanal başına (harici besleme ile)

Giriş ve Çıkış:

Motor shield A ve B isimli iki bağımsız kanala sahiptir. Bu kanalların her birinin kontrolü 2 arduino pini ile yapılır. Shield tarafından toplamda 4 pin kullanılmaktadır. Bu kanallar ayrı ayrı kullanılarak 2 ayrı DC motoru veya beraber kullanılarak 1 unipolar veya bipolar step motor sürülebilir.

Shield pin kullanım tablosu:

Fonksiyon Kanal A Pin Kanal B Pin
Yön (Direction) D12 D13
PWM D10 D11
Buzzer D4 D4

 

 

 

Motor Bağlantıları:

2 adet fırçalı DC motoru kart üzerindeki Motor A ve Motor B klemenslerine bağlayarak kullanabilirsiniz. Bu şekilde DIR A ve DIR B pinlerini HIGH veya LOW yaparak motorların yönlerini, PWM A ve PWM B pinlerinin doluluk oranını değiştirerekde motorların hızlarını kontrol edebilirsiniz


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Arduino L298P Smd Çift motor sürücü Arduino L298P Smd Çift motor sürücü en uygun fiyatla F1Depo.com'da.| Aynı gün stoktan hızlı kargo ve taksit seçenekleriyle şimdi sipariş ver! SZDSAD Arduino L298P  Smd Çift motor sürücü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.